Designs

Duck Marskal designs featured image

Eigenzinnige designs

Illustreren, tekenen en grafische uitspattingen zijn mijn tweede natuur geworden. Ik hou zelf heel veel van strips en graphic novels, eigenzinnige beeldtaal, visueel sterke designs. Met open vizier kijk ik naar onze vaak bizarre wereld en laat me er door inspireren in mijn werk als illustrator en tekenaar.

Al schetsend zoek ik naar vorm en inhoud, verhaal en nonsense, humor en kwinkslag, donker of pikdonker, kleurrijk of fluorescerend, intiem of uitbundig, aards of buitenaards. Ik ga steeds op zoek naar het juiste specifieke beeld.

Wil je graag een eigen originele tekening? Op zoek naar een eigenzinnige illustrator die jouw verhaal visueel kan vertellen in een stripverhaal? Een tattoo om jouw verhaal op je lichaam te vertalen? Verwacht je meer dan het alledaagse of het banale? Een beetje tegendraadsheid kan voor jou geen kwaad?

Via een persoonlijke aanpak komen we vervolgens samen tot een origineel resultaat dat aan jouw verwachtingen zal voldoen.

Ik werk voor jou eerst een schetsontwerp uit op basis van ons eerste contact en je basisidee. Bijvoorbeeld: “Ik wil een tattoo waarin de naam van mijn kind verwerkt zit”.
Op basis van je feedback op de schetsen werk ik daarna een defitief ontwerp uit. Dit op papier of gedigitaliseerd, afhankelijk waarvoor je de tekening of het design gaat gebruiken. Ik lever jou het juiste beeldformaat aan.

Hieronder vind je alvast enkele voorbeelden van illustraties en tekeningen die ik recent gemaakt heb.
Eigen werk dat ik gebruik als beeldmateriaal voor producten in mijn winkel, bv. als prints op kaartjes en stickers. Maar ook werk dat ik in opdracht gemaakt heb.

Portfolio

Skull Shape #1

Een T-shirt-design

Duck Marskal Logo T-shirt

Een productillustratie

I Am an Idiot

Een filosofisch design

Tattoo Afro-Belge

Een tattoo-ontwerp

You Are a Hopeless Eischaal

Een zelfkritische illustratie

Unfriendly #1

Een niet zo vriendelijke tekening